X

Més de 200 voluntaris participaran al segon recompte de Sense Sostre a Mallorca

Es farà el pròxim 22 de març

15/03/2017

Més de 200 voluntaris participaran al segon recompte de  Sense Sostre a Mallorca

Més de 200 voluntaris participaran en el segon recompte de persones sense sostre a Mallorca. L’estudi, organitzat per l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) amb la col·laboració d’entitats com la Creu Roja, Cáritas, l’Ajuntament de Palma i la Universitat de les Illes Balears, es durà a terme la nit del pròxim 22 de març.

70 grups de treball integrants per tres persones es repartiran tota la zona de Palma i diversos municipis de l’Illa. El participants estan rebent una formació prèvia a la UIB des de dilluns que finalitzarà aquest divendres. L’objectiu és familiaritzar-los amb l’enquesta que es passarà a les persones sense sostre i unificar criteris a l’hora de marcar les diferents respostes.

Una de les novetats destacades d’aquesta nova edició és que els grups diposaran d’una tauleta electrònica des d’a on fer el qüestionari que permetrà recaptar els resultats d’una manera més àgil i ràpida.

La Consellera de Benestar Social i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, ha persentat aquest dimecres a la UIB el nou recompte que té com a objectiu analitzar l’evolució i tenir una visió més concreta del número i la situació de les persones que viuen al carrer de manera permanent, per poder augmentar l’eficiència de les mesures que es duen a terme des de la institució insular per garantir el benestar de les persones que es troben en risc d’exclusió social.

Aquest nou recompte es durà a terme el pròxim dimecres, 22 de març, des de les 21.00 hores fins l’1 de la dematinada, aproximadament.

 

 

 

 

15/03/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris