X

La Família Reial rebé prop de 400 regals l’any passat

16/03/2017

La Família Reial rebé prop de 400 regals l’any passat

Especial…. i pràcticament únic. Un fragment de meteorit que formava part de la seva col·lecció particular. L’hi va regalar durant la recepció d’estiu de l’any passat. Aquell no va ser, però, l’únic regal que reberen Felip i Letícia: representants de la sabatera Bestard els entregaren aquest llibre que recull els 75 anys d’història de la marca. RESPIRA
El llistat, però, és molt més extens… el formen 378 regals en total… més d’una tercera part per al Rei Felip. Hi ha des de rèpliques de la Copa del Rei… de bàsquet i de futbol…. fins a monedes amb la seva imatge…. passant per corbates, mocadors… plomes estilogràfiques….i també un exemplar del Diccionari de l’Espanyol Jurídic.
De llibres, la Reina Letícia també n’ha rebut molts…. només d’aquesta inauguració de la Fira del Llibre de l’any passat, en va sortir amb prop de mig centenar d’exemplars. També va rebre nombrosos obsequis aquí, a la inauguració de FITUR.
El llistat de regals inclou també peces de roba, com camisetes d’equips de futbol… i de  la selecció espanyola… però també una jaqueta personalitzada d’aviador, semblant segurament a aquesta de Barack Obama. De fet, va ser ell qui l’hi regalà durant el viatge oficial que va fer l’estiu passat.

16/03/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris