X

Intervenció troba indicis de fraccionaments de contractes de MÉS

El director de l'ATB defensa el contracte amb Jaume Garau

07/04/2017

Intervenció troba indicis de fraccionaments de contractes de MÉS

Un informe provisional d’Intervenció ha trobat indicis d’un possible fraccionament en els contractes de Cultura atorgats a l’empresa de Jaume Garau, cap de campanya de Més. Ho ha anunciat el Vicepresident Biel Barceló, que ha admès que aquest és un dels moments més durs i difícils políticament de la seva vida. Barceló i Vicenç Vidal compareixeran dimecres al Parlament, per explicar el tema dels contractes.

 

Les conselleries de Transparència i Turisme ja han entregat a la Policia Nacional els contractes que es varen atorgar sense concurs a l’empresa de Jaume Garau. Turisme, a més, ha entregat tots els contractes que s’han adjudicat des que va començar la legislatura. El director de l’Agència de Turisme de Balears ha defensat avui al programa “Al dia” d’IB3 Ràdio que la contractació de Jaume Garau per part de l’ATB es va fer dins la legalitat. Ha explicat que va ser un únic contracte menor per fer un baròmetre sobre la satisfacció dels turistes l’any passat. Diu que dels 6 pressupostos que es varen rebre, l’opció de l’empresa de Garau va ser la millor.

 

Amb la remodelació, el Govern dóna, de moment, per tancada la crisi, però no descarta noves dimissions en funció de com vagi la investigació del cas. Fanny Tur arriba com la consellera del consens. El PSIB accepta la proposta de Més després d’intenses negociacions. Tur, però, no assumeix Transparència, què serà una direcció general dependent de Presidència, que queda ara en poder de Pilar Costa.

 

El Consell de Govern ha fet efectiva també la destitució d’alguns dels càrrecs que depenien de Cultura, com el de Jaume Gomila, fins ara director general de Cultura, i el de Miquel Gallardo, com a director general de Transparència…

07/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris