X

Nadal passa a quarts de Montecarlo després d’un gran partit contra Zverev

El tennista balear ha superat l'alemany per 6-1 i 6-1. Demà s'enfrontarà a l'argentí Diego Schwartzman, a qui sempre ha guanyat

20/04/2017

Alexander Zverev volia celebrar avui el seu vintè aniversari amb una victòria davant Rafel Nadal. Però així com ahir el manacorí va tenir un partit més complicat del que s’esperava, el d’avui ha acabat sent més senzill. Nadal se sentia còmode amb el seu joc i gairebé no ha donat opció a l’alemany. Potser perquè ja sortia advertit que no podia confiar-se. Toni Nadal ja va dir fa uns dies que veu Zverev com a futur número 1 del món. Però avui no ha pogut lluir-se prou com per demostrar-ho. De fet, a la primera mànega ha comès 15 errors no forçats per només 5 de Nadal. I el manacorí ha aprofitat les dues pilotes de trencament que li ha deixat Zverev.

Al segon set, la història ha estat similar. Domini de Nadal que, fins i tot quan Zverev li ha intentat complicar la vida, s’ha acabat lluint. L’alemany ha matat el partit tot sol amb l’única doble falta que ha comès. 6-1 6-1 en una hora i 8 minuts. És la victòria número 60 de Nadal a Montecarlo.

El rival de demà serà Diego Schwartzman, argentí de 24 anys que ocupa el número 41 del rànquing ATP. Avui ha guanyat l’alemany Jan Lennard Struff en dos sets: 6-3 i 6-0. Victòria solvent abans de jugar contra el manacorí. Nadal i Schwartzman s’han enfrontat en dues ocasions. En els dos casos la victòria ha estat per a Nadal.