X

L’ambaixador del Regne Unit a Espanya confia que el Brexit no afecti el turisme britànic

Manley, en contra del frau de les reclamacions falses

21/04/2017

L’ambaixador del Regne Unit a Espanya confia que el Brexit no afecti el turisme britànic

Les reclamacions falses són un delicte al Regne Unit, però el fet és que és una pràctica que ha augmentat un 700% i ha suposat 60 milions d’euros al sector hoteler en el darrer any. Una qüestió que, diu l’ambaixador del Regne Unit a Espanya, ja està en mans del Ministeri de Justícia del seu país. Un dels objectius és lluitar contra els bufets d’advocats que promouen aquest frau.

Simon Manley ha parlat també del Brexit. En un trobada organitzada pel diari “Majorca Daily Bulletin” s’ha mostrat optimista pel que fa als possibles efectes que pugui tenir la sortida del Regne Unit de la UE  en el turisme. Diu que no té per què afectar-lo de manera negativa i més tenint en compte el creixement de l’economia britànica, situat en el 2%.

L’ambaixador britànic a Espanya ha assegurat, també, que el seu és un país que té els braços obert a la inversió estrangera i que, per tant, el Brexit no afectarà els espanyols que viuen al Regne Unit ni a les empreses espanyoles que hi tenen seu. Qüestions, totes aquestes, que Manley també ha tractat amb la presidenta del Govern, Francina Armengol.

21/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris