X

Rafel Nadal debuta al Godó amb una victòria contundent sobre Dutra Silva

El manacorí ha superat el brasiler en dos sets, 6-1 i 6-2. Aquest dijous, a vuitens de final, el rival serà el sud-africà Kevin Anderson

26/04/2017

Rafel Nadal celebra la seva victòria./ Andreu Dalmau

Ha debutat a la pista que du el seu nom per la porta gran. Rafel Nadal ha començat la defensa del títol al Torneig Còmte de Godó esborrant de la pista Dutra Silva.

Qui hagi arribat deu minuts tard a la grada, s’haurà perdut gairebé la meitat del primer set. Perquè deu minuts és el que ha tardat Nadal a posar-se 3 a 0. Dreta demolidora, deixades impossibles per a Silva. En menys de mitja hora, Nadal s’ha emportat la primera mànega.

El segon, ha començat amb el brasiler, número 69 del món, mirant d’aixecar el cap. Silva ha trencat el servei a Nadal i s’ha posat 2 a 0. La pluja amenaçava i abans que la cosa es complicàs, Nadal ha resolt la situació per la via ràpida. El manacorí ha guanyat sis jocs seguits i ha tancat el partit en 1 hora i 13 minuts.

El rival d’aquest dijous de Rafel Nadal serà Kevin Anderson. El sud-africà, número 66 del món, es va classificar ahir per als vuitens de final del Godó. Va eliminar David Ferrer en dos sets. Nadal i Anderson s’han enfrontat tres vegades i en les tres la victòria ha estat per al manacorí.