X

El candidat a rector de la UIB Rafel Crespí apropa la seva campanya als universitaris amb un concurs de vídeos

Els guanyadors rebran una llicència anual de Netflix o de Spotify, a escollir

08/05/2017

El candidat a rector de la UIB Rafel Crespí apropa la seva campanya als universitaris amb un concurs de vídeos

El candidat a rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Rafel Crespí ha engegat un concurs de vídeos amb el qual anima a plantejar propostes o idees sobre el futur de la institució acadèmica. Els guanyadors rebran una llicència anual de Netflix o de Spotify, a escollir.

L’objectiu de la iniciativa #RectorUIBvideo, que finalitza el 22 de maig, és que la comunitat universitària pugui donar la seva visió sobre la UIB i fer propostes de manera creativa, segons ha informat la candidatura en un comunicat. Cada participant, ja sigui estudiant, personal d’administració i serveis, o personal docent i investigador, podrà presentar tants de vídeos com desitgi i aquests podran estar signats per una o diverses persones.

Els vídeos hauran de tenir una durada mínima de 30 segons i màxima d’1 minut i mig i hauran de publicar-se a YouTube i ser compartits a Twitter amb esment al compte @RafelCrespiUIB i l’etiqueta #RectorUIBvideo.

A més, s’exigirà la identificació dels guanyadors, els noms dels quals hauran de coincidir amb els que apareguin en els comptes de Twitter i YouTube emprats per presentar-se al concurs. Es rebutjaran totes les creacions que incloguin escenes violentes, sexistes, racistes o que violin els drets fonamentals, que atemptin contra l’honor o incloguin acusacions gratuïtes o insults.

Els guanyadors seran els dos vídeos que aconsegueixin una major popularitat, en termes de nombre de visualitzacions i ‘m’agrades’ rebuts.

La proclamació definitiva dels guanyadors del concurs #RectorUIBvideo serà el 23 de maig a través del compte de Twitter de Rafel Crespí.


També et pot interessar: Llorenç Huguet dona a conèixer l’equip amb el qual es presenta a les eleccions a rector de la UIB

08/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris