X

Diumenge, més de 6 hores d’esport en directe i multipantalla a la web d’IB3

A la web es podrà seguir des de totes les plataformes, ordinador, tauleta i mòbil, les retransmissions en directe, a través de la multipantalla, l'handbol femení, el futbol i el Gran Premi Nacional de Trot

19/05/2017

Diumenge, més de 6 hores d’esport en directe i multipantalla a la web d’IB3

La televisió pública de les Illes Balears oferirà aquest diumenge 21 de maig, a partir de les 11 hores, més de 6 hores d’esport en directe en una programació especial, amb connexió a tots els punts informatius, i també des de la web d’IB3.

A la web es podrà seguir des de totes les plataformes, ordinador, tauleta i mòbil, les retransmissions en directe, a través de la multipantalla, l’handbol femení, el futbol i el Gran Premi Nacional de Trot.

Els horaris de les retransmissions són:

  • A les 11 h: Copa del rei juvenil. Betis – Mallorca amb la narració a càrrec de Josep Verger. (Íntegre a web)
  • A les 12 h: Play off d’ascens a Segona Divisió. At. Balears – Toledo amb la narració a càrrec de Xavi Bravo i els comentaris de Tomàs Gibert. (Íntegre a web)
  • A les 12 h: Play off d’ascens a Segona Divisió B. Formentera – Alabès B amb la narració a càrrec de Maria Mayans.  (Íntegre a web)
  • A les 12.45 h: Partit decisiu d’accès a la Divisió d’honor d’handbol femení. Puchi – Còrdova amb la narració a càrrec de Raül Medrano i els comentaris de Paulina Pérez. (Íntegre a web)
  • A les 18 h: Ascens a Segona B Castelló – Poblense amb la narració d’Àngel Aguiló i els comentaris de Jordi Borrell.
  • A les 18.05 h: Gran Premi Nacional de Trot amb la narració a càrrec de Miquela Valls.

Ràdio

  • Dissabte, a les 18.05 hores: Reial Mallorca-Almeria amb Toni Fuster, Tolo Ramon, Tomàs Gibert, Joan Gabriel Bauza, Sergi Requeni.
  • Diumenge, a les 11.30 hores. Atletic Balears-Toledo amb Joan Gabriel Bauza i Tato García. Connexions amb el Formentera-Alabès B.

A més, la web d’IB3 retransmetrà de manera íntegra i en català els tres partits del Puchi d’accés a la Divisió d’Honor d’handbol femení: divendres, dissabte i diumenge.

Des de la xarxa Twitter es podrà seguir, i interactuar, les retransmissions a través del compte @EsportsIB3 i també al compte de Facebook.

 

19/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris