X

L’Ajuntament de Manacor es fa càrrec del subministrament d’aigua potable a Cala Murada

Segons l'Associació de veïnats, la xarxa que abasteix el nucli té un 40% de fuites

23/05/2017

L’Ajuntament de Manacor es fa càrrec del subministrament d’aigua potable a Cala Murada

L’Associació de Veïnats a Cala Murada, a Manacor, ha traspassat la gestió de l’aigua del nucli turístic a l’Ajuntament perquè no poden assumir el manteniment del servei. La urbanització fa 38 anys que es va recepcionar, però mai s’havia regularitzat el servei. L’empresa municipal SAM, assumirà la concessió.

La xarxa d’aigua que abasteix Cala Murada té, segons l’Associació de Veïnats, un 40% de fuites i unes instal·lacions obsoletes. Les canonades encara són d’uralita i els dipòsits i bombes impulsores necessiten inversions milionàries. Des dels anys setanta que l’Associació de veïnats demana que es regularitzi la situació però no ha estat fins que els veïnats no han pogut assumir el manteniment que s’ha arribat a un acord per traspassar les competències.

L’empresa municipal SAM assumirà de manera progressiva el servei i haurà de fer les millores necessàries a la xarxa per abastir d’aigua potable Cala Murada. A la despesa de condicionar la xarxa d’aigua s’hi afegeix la manca de sistemes de clavegueram a la zona, una mancança que afecta el servei i que també s’haurà de solucionar.

23/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris