X

L’Ajuntament de Palma habilita tres noves parades perquè els autocars descarreguin els turistes

800 turistes utilitzaren l'any passat la parada habilitada al carrer d'Eusebi Estada

01/06/2017

L’Ajuntament de Palma habilita tres noves parades perquè els autocars descarreguin els turistes

Les parades alternatives al Moll Vell perquè els turistes que visiten Palma accedeixin a la ciutat ja estan operatives. A l’aturada habilitada l’any passat al carrer d’Eusebi Estada, als voltants de la Plaça d’Espanya, se n’hi sumen ara tres més: una a Joan Maragall, una altra prop dels Instituts i una més a sa Feixina. Aquestes dues darreres estan ubicades prop de centres educatius, així que tendran horari: els autocars només hi podran descarregar turistes entre les 9:30 i les 16:40.

La resta es podran fer servir a qualsevol hora. La seva utilització per part de les empreses implicades, però, és voluntària. Així que no es prohibeix, de moment, que els autocars puguin continuar descarregant els turistes a la zona del Moll Vell.

L’Ajuntament confia que, amb aquest ventall de parades alternatives, minvi la sensació de saturació a la zona del Parc de la Mar i es reparteixi el flux de turistes en distints punts de la ciutat. Una opció que els comerços propers a les noves parades veuen amb bons ulls.

Aquestes parades les poden utilitzar ja tots els autocars que duguin turistes al centre de Palma: tant els creueristes com els que arriben a la ciutat d’excursió des de diferents punts de Mallorca.

01/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris