X

La Policia Local i l’Ajuntament de Capdepera mantenen el seu desacord laboral i salarial

Els agents demanen més policies i un increment salarial superior a l'1 per cent que proposa el consistori

02/06/2017

La Policia Local i l’Ajuntament de Capdepera mantenen el seu desacord laboral i salarial

No hi ha hagut acord a la reunió que han mantingut els representants de la Policia Local amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández, per resoldre el conflicte que arrosseguen des de fa mesos per les retribucions dels agents, afectades per les retallades de la crisi.

Tot i la falta d’acord, les dues parts han acostat posicions. Els policies demanen millores salarials i també laborals. Actualment la plantilla està composta per 37 agents i hi ha 7 vacants no cobertes. Des dels sindicats s’apunta que el nombre ideal d’agents per donar un millor servei al municipi seria de 52.

Pel que fa a les retribucions, els representants sindicals reclamen una pujada superior a l’1% que proposa el Consistori. El batle reconeix que els sous dels treballadors municipals són més baixos que d’altres indrets, però afegeix que la Llei Montoro impedeix un increment salarial superior a l’1% malgrat l’Ajuntament tenir superàvit.

Des del passat mes de gener, els policies locals de Capdepera no fan hores extres com a mesura de protesta i per pressionar a l’Ajuntament perquè atengui les seves reivindicacions.

02/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris