X

MÉS per Capdepera presenta denúncies per l’incivisme de Cala Agulla

Els ecosobiranistes recorden que Cala Agulla és un espai protegit, i afegeixen que el conflicte amb la policia, tot i que ha agreujat la situció, no n'és la causa principal

05/06/2017

MÉS per Capdepera presenta denúncies per l’incivisme de Cala Agulla

El conflicte laboral a la policia de Capdepera està deixant desateses les sis platges del municipi. Aquest cap de setmana, a Cala Agulla, s’han repetit els casos d’inicivisme d’alguns turistes. Els dos únics municipals de la Unitat de Platja que estan operatius en aquests moments no donen a l’abast per controlar tot el que passa a les platges. Des de l’Ajuntament reconeixen que aquesta situació és una conseqüència del conflicte laboral que es manté amb la policia local.

Per la seva banda, el grup municipal MÉS per Capdepera ha presentat aquest dilluns denúncies a l’Ajuntament, a la Conselleria de Medi Ambient i a la Guàrdia Civil per instar les administracions a fer complir la normativa de protecció ambiental. Recorden que Cala Agulla és un espai protegit, i afegeixen que el conflicte amb la policia, tot i que ha agreujat la situció, no n’és la causa principal.

05/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris