X

Sant Joan prohibeix el botellot als espais públics

L'objectiu és evitar que es begui els diumenges a la platja de Benirràs

05/06/2017

Sant Joan prohibeix el botellot als espais públics

I per primer cop s’ha celebrat la festa de la tamborada, a Benirràs, amb el nou sistema d’accés restringit de vehicles. L’esdeveniment també ha servit per mesurar el grau d’acceptació de la nova ordenança de Sant Joan de Labritja, que prohibeix el botellot als espais públics de tot el municipi. Les postes de sol i els tambors sempre hi són presents, però també un tercer un element prou recurrent: l’alcohol.

El passat mes de març, l’ajuntament de Sant Joan va aprovar una ordenança segons la qual es prohibeix el botellot als espais públics del municipi. Si en alguna cosa estaven d’acord ahir els banyistes de Benirràs era que desconeixien l’existència de la prohibició. Una desinformació contra la qual combaten els vesins.

La festa dels tambors d’aquest diumenge va ser la primera celebrada amb el nou sistema d’accés restringit per a vehicles. A les 5 ja eren plenes les 400 places d’aparcament vora la platja, i els vehicles havien de donar la volta per recórrer 5 kilòmetres fins a l’aparcament dissuasiu. El preu de l’autobús llançadora, el mateix que a Cala Salada: 1 euro amb 90 cèntims el trajecte

05/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris