X

Jutgen per estafa el promotor Fernando Palazuelo

Palazuelo ja va ser condemnat per coaccions i assetjament immobiliari

08/06/2017

Jutgen per estafa el promotor Fernando Palazuelo

L’empresari Fernando Palazuelo ha tornat a seure al banc dels acusats. En aquesta ocasió, acusat d’estafa pels socis que varen participar amb ell en la construcció d’una promoció d’habitatges a Palma l’any 2004.

Són quatre particulars, entre els quals hi ha el germà del promotor i la seva cunyada, que diuen que entre tots varen posar 70.000 euros de capital per a la promoció i que Palazuelo mai no els va rendir comptes. La societat va fer fallida i va quedar en mans d’administradors concursals que, segons l’advocat de l’acusació, diuen que a l’operació hi va haver beneficis. Palazuelo diu el contrari, que en aquest projecte es varen perdre entre 600.000 i 700.000 euros, pels sobrecostos de l’obra i per la crisi. La fiscalia no veu delicte a la causa i demana que l’absolguin.

Al 2006, Palazuelo ja va ser condemnat a pagar 73.500 euros per assetjar uns inquilins a l’edifici de les Torres del Temple, de Palma. Abans, havia estat condemnat per coaccions, per haver expulsat uns okupes d’una altra de les seves obres. Ara ja fa uns anys que viu a l’estranger i, actualment, es dedica a fer negocis al Perú i als Estats Units.

08/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris