X

La població de Maó demana invertir en la millora de les escoletes i la seguretat viària

Destinarà els 200.000 euros a posar a punt els patis de Mare de Déu de Gràcia i Mare de Déu del Carme i l'entorn de la Via de Ronda

15/06/2017

La població de Maó demana invertir en la millora de les escoletes i la seguretat viària

L’Ajuntament de Maó ja sap els quatre projectes que ha triat la població per invertir-hi 200.000 euros del pressupost municipal. Els 1.620 maonesos que han votat, prop d’un 6 per cent de la població, es decanta per la millora dels patis de les escoles i de la seguretat viària al carrer. La millora del pati de l’escoleta de Mare de Déu de Gràcia ha estat la més votada. Es tracta d’una proposta de l’associació de pares i mares per donar atractiu a un pati infrautilitzat i necessitat tant d’ombra com de varietat de jocs. En la mateixa línia, també s’ha donat suport a la posada a punt del pati de Mare de Déu del Carme, la millora de la seguretat a la Via de Ronda i un projecte que pretén facilitar el trànsit i l’aparcament de bicicletes. Si els 200.000 euros hi arriben, també es plantaran arbres a cada clot buit al carrer i s’afrontarà la millora del camp de futbol de l’escola Mateu Fontirroig.

En total s’han presentat 47 propostes. Era el primer any que Maó seguia l’exemple d’altres ajuntaments i posava en marxa els seus propis pressupostos participatius. I no serà el darrer.

15/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris