X

José Ramón Orta s’aparta de la defensa d’Álvaro Gijón en el cas Cursach

Una testimoni ha incriminat el misser i aquest vol evitar eventuals incompatibilitats de caràcter processal

16/06/2017

José Ramón Orta s’aparta de la defensa d’Álvaro Gijón en el cas Cursach

El misser segurià exercint la defensa del diputat en altres causes com el cas ORA

El fins ara advocat del diputat del PP Álvaro Gijón en el cas Cursach, José Ramón Orta, ha decidit apartar-se de la defensa del seu client per evitar incompatibilitats després que una testimoni protegida l’impliqués a les seves declaracions. Així ho ha confirmat el lletrat en declaracions a Europa Press en les quals ha indicat que preveu reprendre la defensa de Gijón “quan es demostri” que la testimoni “menteix”.

Amb tot, ha comunicat al Jutjat la decisió d’apartar-se de la defensa en aquest cas per “evitar eventuals incompatibilitats de caràcter processal”. No obstant això, seguirà exercint la defensa de Gijón en altres causes com el cas ORA.

A l’escrit, l’advocat també assegura que la testimoni el va visitar al seu despatx dies més tard d’haver declarat a la instrucció de la causa i que li va parlar, entre d’altres assumptes, del torneig de pàdel celebrat a MegaSport. Després d’aixecar-se el secret de les declaracions d’aquesta testimoni clau, el lletrat sospita que el podria haver intentat gravar i així ho ha posat de manifest davant el jutge.

Mentrestant, assumeix la defensa del diputat l’advocat Alberto García Carpallo, qui previsiblement assisteixi aquest divendres a l’interrogatori de la testimoni per part dels advocats en els Jutjats d’Avinguda Alemanya.


Un nou policia imputat al cas Cursach després de repetir el reconeixement d’un testimoni


El testimoni que va dir que Tito’s feia festes per a policies manté la seva versió


Gijón nega les acusacions d’una testimoni en el cas Cursach

 

16/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris