X

Presó per al tripulant acusat d’agredir sexualment una jove a un ferri València – Palma

Tres militars de la UME evitaren l'agressió

16/06/2017

Presó per al tripulant acusat d’agredir sexualment una jove a un ferri València – Palma

El jutge de guàrdia ha enviat a la presó l’home que va intentar abusar d’una al·lota de 18 anys mentre viatjaven a bord d’un ferri que cobria la línia entre València i Palma. L’home és membre de la tripulació del vaixell de la naviliera Trasmediterrania.

Dijous horabaixa va passar a disposició judicial als jutjats de l’avinguda d’Alemanya de Palma. Després de pendre-li declaració el jutge decretà el seu ingrés a la presó per un presumpte delicte d’agressió sexual.

La suposada agressió es va produïr la matinada de dimarts. Al voltant de les 3 hores, tres membres de la UME (Unitat Militar d’Emergències), que també viatjaven a bord del vaixell, van veure l’home amb una actitud sospitosa amb la jove. Quan els militars s’acostaren i l’increparen, l’home va fugir per l’interior del vaixell amb la jove en braços. En aquell moment es va donar avís a la Guàrdia Civil. Minuts més tard, membres de la tripulació i efectius militars aconseguiren localitzar i retenir l’home fins que hi va acudir una patrulla de la Benemèrita. Els agents abordaren el ferri amb una patrullera.

La investigació dels fets l’assumí la unitat de la policia judicial de la Guàrdia Civil. En arribar a port, l’home va ser detingut i traslladat als calabossos del quarter de la Guàrdia Civil de Palma.

 

16/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris