X

El Sindicat Professional de Policia proposa prohibir el consum d’alcohol als aeroports

Dos agents han resultat lesionats quan intentaven controlar uns turistes gats dins Son Sant Joan

19/06/2017

El Sindicat Professional de Policia proposa prohibir el consum d’alcohol als aeroports

No fa falta cercar molt per trobar alcohol a l’aeroport de Palma. L’alcohol se serveix a tots els bars i restaurants de Son Sant Joan. A un dels que hi ha a la zona d’arribades ens diuen que del que més es ve és cervesa. I en alguna ocasió, amb conseqüències per mor d’aquells que s’excedeixen en el seu consum.

Episodis, alguns, violents que solen protagonitzar turistes estrangers, principalment britànics. Un dels ocorreguts fa uns dies deixà dos agents de la Policia Nacional lesionats. Dos individus que ja aterraren una mica beguts acabaren a cops de puny amb els policies. Varen ser detenguts i posats a disposició judicial.

El sindicat policial denuncia que aquest no és aïllat i que amb situacions així es deteriora el servei que s’ofereix a l’aeroport. Per això, afegeixen, hauria de prevaler la seguretat per sobre del negoci així com ja es va fer per qüestions de salut amb el tabac i prohibir el consum d’alcohol als aeroports i dins els avions.

L’SPP ha traslladat la seva petició a la direcció de l’aeroport, a la delegació del Govern i als partits polítics i no descarta fer-la extensible a tots els aeroports d’Espanya.

19/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris