X

Un any de termini per tenir a punt el pla de regulació de la indústria salinera

A la comissió celebrada aquest dimarts han decidit començar a redactar ja l'esborrany per convocar una nova reunió a final d'any

20/06/2017

Un any de termini per tenir a punt el pla de regulació de la indústria salinera

La darrera vegada que es va reunir la comissió, integrada per diferents institucions i representants de la indústria salinera a Eivissa i Formentera, va ser l’any 2010. Després d’aquell darrer intent frustrat, ara es reactiven les reunions i comencen a treballar de nou per tal de posar sobre la taula, cap a la pròxima primavera, l’esborrany del pla que ha de regular l’extracció de sal a la zona protegida.

Segons Salinera Española a Eivissa, el fet que no existeixi aquest pla endarrereix molt les tasques de manteniment dels estanys saliners perquè s’enfronten a una llarga burocràcia administrativa. Perden cada any entre 10 i 15.000 tones de sal per aquesta causa, segons asseguren, i l’estat de l’explotació de les salines, diuen, és lamentable.

A la comissió celebrada aquest dimarts han decidit començar a redactar ja l’esborrany per convocar una nova reunió a final d’any.

20/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris