X

Joves del Centre de Formació d’Inca enregistren dos vídeos promocionals per a dues ONG

Aquests vídeos són obra de 20 joves d'entre 18 i 29 anys que es formen com a monitors de temps lliure, socorrisme i idiomes

17/06/2017

Joves del Centre de Formació d’Inca enregistren dos vídeos promocionals per a dues ONG

Un projecte finançat parcialment per l’Euroregió ha permès que una vintena de joves del Centre de Formació d’Inca elaborin dos vídeos promocionals per a dues entitats sense ànim de lucre, amb la intenció de difondre la seva tasca a Balears.

En aquest cas l’Associació de Malalts de Patologies Mitocondrials, AEPMI i Comerç Just. Ho han aconseguit mitjançant el projecte Reacciona, pioner a les Balears, finançat en part pel Fons Social Europeu.

Aquests vídeos són obra de 20 joves d’entre 18 i 29 anys que es formen com a monitors de temps lliure, socorrisme i idiomes, i que han rebut una formació audiovisual. Alguns fins i tot es plantegen continuar formant-se en aquesta àrea. Les entitats protagonistes difondran els vídeos perque els ajuden a ser més visibles.

L’estrena dels audiovisuals és aquest dijous 22 de juny al Casal de Cultura d’Inca, on també es veurà la feina dels joves catalans i francesos.

17/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris