X

La passarel·la de moda de Formentera, en directe a IB3

L'escenari donarà enguany, dissabte a partir de les 22 hores, molta visibilitat al projecte"Save Posidònia Projecte"

30/06/2017

La passarel·la de moda de Formentera, en directe a IB3

La retransmissió de la passarel·la de moda de Formentera es podrà seguir en directe aquest dissabte a les 22:00, per la web d’IB3, gràcies a la cessió del senyal per part del Consell de Formentera.

Hi participaran 14 dissenyadors. En aquesta passarel·la tindrà molta visibilitat el “Save Posidònia Projecte”. Sobre l’escenari desfilaran els dissenys de 14 creadors de l’illa, 12 de tèxtil i 2 de joies, i després de l’èxit de la darrera edició, tornarà a haver-hi moda infantil.

La plaça Europa des Pujols torna a ser l’escenari escollit per a aquesta edició 2017, i de nou la periodista Núria Arias, conductora del programa d’IB3 Ràdio “Al Dia Pitiüses”, serà l’encarregada de conduir l’acte. La passarel·la, titulada “Essències d’una dècada” va ser creada per promoure la feina dels comerciants tèxtils i els dissenyadors establerts a l’illa.

L’edició d’enguany comptarà amb les següents firmes: Te Doy la Luna, Macramé, Isvhara, Eva Cardona, B-7& Acho, Kavra Formentera, Alena Vedere, Elena Hurtado (OBI)& Lorenzo Pepe, Jane Ibiza&Pilar Mena, Ur-Joies (Joier), Majoral (Joier), i com a dissenyador convidat, Michele Crocitto.

Desfilaran 14 models professionals de l’agència Deva Models d’Eivissa, entre les quals destaca la contractació de dues tops model: Veronica Blume i Almudena Fernandez. Lluiran joies, vestits de núvia, vestits de festa, creacions avantguardistes d’alt nivell inspirades en la naturalesa, la mar i els colors propis de Formentera.


Per veure-ho en directe, clica aquí

30/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris