X

L’acusat d’intentar matar una dona a Eivissa accepta 8 anys de presó

Ha reconegut haver intentat ofegar la víctima i apunyalar-la en diverses ocasions

06/07/2017

L’acusat d’intentar matar una dona a Eivissa accepta 8 anys de presó

Després de dos anys a presó preventiva, l’acusat de 33 anys ha reconegut aquest dijous al judici haver intentat matar una dona de 25 anys a Sant Josep, a Eivissa.

Ha dit que va anar a ca seva de matinada, li va demanar passar-hi la nit i quan ella dormia, la va atacar. La va intentar ofegar, ella es va despertar i, aleshores, la va apunyalar al pit, l’esquena, una cama i al canell.

Després de confessar al judici, ha dit que se sentia avergonyit. Arran de la confessió, la fiscal ha davallat la pena de presó que demanava per a l’acusat en un primer moment dels 11 als 8 anys per un delicte de temptativa d’assassinat. També ha sol·licitat una ordre d’allunyament contra la víctima durant 18 anys i una indemnització de 50.000 euros. L’acusat ha acceptat totes aquestes peticions.

Els fets varen tenir lloc al març del 2015. Després de l’agressió, la víctima va aconseguir escapar i anar a ca un veïnat que va avisar als serveis d’emergència. Al judici, ella ha dit que no tenia cap relació sentimental amb l’acusat.

06/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris