X

El PP acusa el Consell d’encarregar un informe a dit per declarar l’Argentina inundable

Apunta, a més, que es va contractar un enginyer agrònom i no de carreteres per tal de redactar la proposta

11/07/2017

El PP acusa el Consell d’encarregar un informe a dit per declarar l’Argentina inundable

El Partit Popular de Menorca acusa el Consell d’encarregar a dit un estudi que asseguri que la zona de l’Argentina és inundable. D’aquesta manera, sostenen els populars, l’equip de govern ha justificat la paralització de les obres de la carretera general en el tram que connecta Alaior i Maó i la supressió de la rotonda a doble nivell projectada l’anterior mandat. Apunten, a més, que es va contractar un enginyer agrònom i no de carreteres. Des del PP mantenen que la zona no és inundable i reclamen que es construeixi la rotonda tal com estava prevista per garantir al màxim la seguretat de la via.

Qüestionen, a més, que el Consell opti per una infraestructura igual a l’accés d’Alaior, però en canvi, no ho vegi convenient a l’Argentina.

Per la seva banda, el conseller de Mobilitat, Miquel Preto, culpa el PP de la nefasta gestió del projecte durant el seu mandat i assegura que no hi havia cap altra solució que rescindir el contracte amb l’empresa concessionària per culpa dels sobrecostos i del retard en l’execució de les obres. Preto defensa també la contractació d’un especialista independent per fer l’estudi que conclou que la de l’Argentina es tracta d’una zona inundable.

Ara s’està a l’espera de que la Comissió Balear de Medi Ambient doni la seva conformitat o no amb els últims informes.

11/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris