X

Un tot terreny envesteix una testimoni del cas Cursach just abans de declarar

El fiscal anticorrupció, Miguel Ángel Subiran, ha denunciat l'intent d'agressió el dia que se celebra el primer judici pel cas Policia Local

17/07/2017

Un tot terreny envesteix una testimoni del cas Cursach just abans de declarar

A l’inici de la vista en què el nebot de Bartomeu Cursach és jutjat per obstrucció a la justícia, el fiscal anticorrupció, Miguel Ángel Subiran, ha denunciat que un tot terreny ha intentat treure de la carretera la testimoni quan es dirigia a la vista del primer judici derivat del cas Policia Local contra el nebot de l’empresari de l’oci nocturn, segons ha avançat IB3 Ràdio.

Els fets han tengut lloc a la carretera de Manacor, a l’altura de Son Ferriol, i després a l’autovia d’Andratx. La dona ja ha posat en coneixement del jutge Penalva, instructor del cas Policia Local, els fets. El fiscal assegura que volen eliminar-la.

La testimoni protegida del cas, inquilina de l’acusat, havia informat haver patit amenaces i coaccions per part d’ell. Segons va explicar davant el jutge i el fiscal anticorrupció, el nebot de l’empresari va tractar de convèncer-la perquè no testificàs.

El nebot de Cursach s’enfronta ara a una petició de pena de 3 anys de presó i una fiança de 20.000 euros.

17/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris