X

Sant Lluís medita consultar al poble sobre el tancament des Cós

El PI ho ha demanat aquest dilluns als seus socis de govern per fer front al malestar que ha causat a veïns i comerciants

17/07/2017

Sant Lluís medita consultar al poble sobre el tancament des Cós

El desacord públic del regidor del PI, Llorenç Carretero, amb la decisió dels seus socis a l’Ajuntament de Sant Lluís de tancar cada dia al trànsit al carrer des Cós provocarà canvis en la mesura posada en marxa divendres passat.

Carretero ha demanat aquest dilluns matí als seus socis que es faci una consulta popular amb diverses alternatives perquè els ciutadans puguin debatre-ho i que, mentre, es tornin enrere els canvis circulatoris. El PSOE i Volem Sant Lluís valoraran la proposta al llarg dels propers dies.

El PI troba precipitada la mesura, que els mateixos comerciants no van conèixer fins quatre dies abans que es posàs en marxa. La seva idea és que, de moment, només es tanqui Es Cós els divendres migdia i fins al cap de setmana. Però, mentre el govern municipal en conjunt no es defineixi, segueixen endavant els canvis ja aplicats. És a dir, Es Cós es tanca cada migdia, i només els residents hi poden circular fins les 7 del capvespre.

17/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris