X

El nou passeig Marítim de Palma tindrà un tram per a vianants i amb menys carrils de circulació

El projecte abasta des de l’avinguda Argentina fins a l’Auditòrium

17/07/2017

El nou passeig Marítim de Palma tindrà un tram per a vianants i amb menys carrils de circulació

Imatge del projecte de reforma del passeig Marítim de Palma que ha presentat aquest dilluns Cort i l'Autoritat Portuària al sector hoteler.

El batle de Palma, Antoni Noguera, el regidor d’Urbanisme, Jose Hila, i el president de l’Autoritat Portuària, Joan Gual de Torrella, han presentat aquest dilluns horabaixa a representants del sector hoteler el projecte bàsic de reforma del passeig Marítim de Ciutat que suposarà fer-ne un tram per a vianants i eliminar dos dels carrils de circulació.

A la trobada han acudit la gerent de la Federació Hotelera de Mallorca, Inmaculada de Benito, i el president de l’Associació Hotelera de Palma, Joan Vich.

El projecte abasta des l’avinguda Argentina fins a l’Auditòrium. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Palma i l’Autoritat Portuària, segons apunta Cort en una nota de premsa, “per a la recuperació del passeig Marítim com a autèntic passeig i espai d’ús per al lleure de tota la ciutadania”. La idea és suprimir un carril de circulació per sentit i augmentar la zona per a vianants.

Es tracta d’una transformació que afavorirà tant turistes com el sector hoteler i que reduirà la pressió en una de les vies més transitades de Ciutat.

La millora suposarà una transformació de l’espai, eixamplant zones de passeig tant a la vora dels edificis com vora el mar, l’eixamplament i millora del carril bici, l’increment de zones verdes i arbres, així com la creació de dos grans espais públics de gran qualitat davant l’Auditòrium i la plaça Sant Domingo de la Calzada.

17/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris