X

Investiguen si l’obra on ha mort un picapedrer a Santanyí disposava de les mesures de seguretat

Els veïnats de l'immoble afectat no han pogut ni entrar ni sortir dels seus habitatges mentre els Bombers realitzaven tasques de seguretat en la infraestructura

17/07/2017

Investiguen si l’obra on ha mort un picapedrer a Santanyí disposava de les mesures de seguretat

A mitjan matí de dilluns, un fort renou alertava els veïnats d’una plaça de Santanyí del tràgic succés. La teulada d’un habitatge ha passat per ull mentre a l’interior s’hi feien feines de rehabilitació. Un picapedrer de 52 anys, ha quedat davall els enderrocs i ha mort a l’acte. Un altre ha estat rescatat en estat molt greu i dos més han pogut sortir pel seu propi peu. L’esbucament de la teulada ha provocat que el forjat de la primera planta també s’esbucàs.

Feia una setmana que els picapedrers havien començat les obres de reforma integral d’aquest habitatge.

Els veïnats de l’immoble afectat no han pogut ni entrar ni sortir dels seus habitatges mentre els Bombers realitzaven tasques de seguretat en la infraestructura. Allò que han pogut recuperar ha estat una creu, que és un bé catalogat al municipi.

Ara per ara és impossible entrar a l’interior de l’habitatge. Tècnics de salut laboral de la Conselleria de Treball i tècnics municipals s’han desplaçat fins al lloc de l’accident i ara han d’investigar les causes que han pogut provocar l’esbucament. Les primeres investigacions apunten que no s’haurien pres les mesures de seguretat adequades.

17/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris