X

El lloguer vacacional passa ara a mans dels consells i Cort per a la seva autorització

La norma regula el lloguer turístic als pisos de residència habitual o d'una habitació per un temps màxim de 60 dies a l'any

18/07/2017

El lloguer vacacional passa ara a mans dels consells i Cort per a la seva autorització

La modificació de la llei del turisme que s’ha aprovat aquest dimarts al Parlament regula el lloguer turístic als pisos de residència habitual o d’una habitació per un temps màxim de 60 dies a l’any. Podem ha materialitzat les seves amenaces i ha votat en contra de la regulació del lloguer vacacional en plurifamiliars com s’havia compromès el Govern.

Entre els grups de l’Acord pel Canvi no hi ha hagut acord sobre la declaració d’emergència habitacional que reclamava Podem per l’illa d’Eivissa i per la ciutat de Palma.

Els grups de l’oposició han votat en contra de la modificació de la llei i el PP ja ha avançat que la derogarà si torna a governar.

A partir d’ara no es donaran llicències per a lloguer turístic a habitatges unifamiliars durant un any. Temps que tindran els consells insulars per establir les zones on es pot llogar turísticament. Els que ja tinguin llicència podran continuar amb aquesta activitat.


 Aptur demana la dimissió del conseller de Turisme, Barceló


 Els hoteleres col·laboraran amb “escepticisme” en la nova llei turística

18/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris