X

El batle del Migjorn delega les seves funcions a les festes a PP i PSOE

La socialista Anna Britt serà l'alcaldessa accidental i el popular Ramón Verdú, qui entregarà la bandera després del jaleo

20/07/2017

El batle del Migjorn delega les seves funcions a les festes a PP i PSOE

Tot i que la resolució del Comité Federal del PSOE s’anuncia imminent, hores d’ara Pere Moll encara no ha estat suspès de militància i continua sent, també, el batle del Migjorn. I com que, per molt que es presenti la moció de censura, tindrà igualment deu dies per convocar el ple corresponent, ja és segur que dissabte 29 sortirà a la colcada com a caixer batle de les festes de Sant Cristòfol.

De fet, encara que governi en solitari, Moll ja ha delegat aquests dies les funcions que li correspondrien com a batle. Avui mateix ha sortit en el BOIB el nomenament com a alcaldessa accidental de la socialista Anna Britt, una de les més crítiques amb la seva gestió. Ella li lliurarà el bastó i la medalla. I una altra regidora que li demana la dimissió, la futurible alcaldessa Mar Ametller, serà qui entregui la bandera. La custodiarà el portaveu del PP, Ramón Verdú, durant el jaleo. I serà el mateix regidor popular qui la lliuri de bell nou al caixer fadrí en haver acabat.

Pere Moll reparteix joc entre la resta de regidors, però governa tot sol l’ajuntament.

20/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris