X

L’acusat d’amenaçar un testimoni del cas Cursach nega els fets al judici

El fiscal demana tres anys de presó per un delicte d'obstrucció a la justícia

25/07/2017

L’acusat d’amenaçar un testimoni del cas Cursach nega els fets al judici

Un exporter de Tito’s està acusat d’amenaçar un excambrer que és testimoni protegit al cas Cursach i que va declarar que a la discoteca es feien festes per policies locals de Palma amb prostitutes i drogues.

El fiscal manté que l’acusat va venir a Mallorca per intimidar els testimonis que declaren contra el Grup Cursach perquè responsables de Tito’s li ho varen encarregar, per això demana per ell una pena de 3 anys de presó. L’acusat ha negat els fets i també es desvincula de l’agressió que el testimoni protegit va patir fa poc. La seva versió dels fets es contradiu amb el que diamrts ha explicat aquest testimoni. Ha dit que l’acusat es va presentar al portal de ca seva per atemorir-lo. També ha dit que sap que va dir que el mataria per encàrrec de l’ex-relacions públiques de Tito’s i l’actual director. Un home, aquest darrer, que ha afirmat diamrts que mai no ha pagat un sicari.

El testimoni protegit també ha dit que l’acusat portava prostitutes a la discoteca i que apallissava les al·lotes i alguns empleats del local. A més, ha afegit que, a través d’un investigat, el Grup Cursach li va oferir fins a 20.000 euros. Primer, per retractar-se del que havia explicat al jutge, i després perquè abandonès Mallorca.

El judici continuarà divendres amb la declaració de Bartomeu Cursach des de la presó per videoconferència.

25/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris