X

Presó per al venedor que va vendre presumptament droga a la jove que va morir a Can Misses

La jove havia consumit MDMA

26/07/2017

Presó per al venedor que va vendre presumptament droga a la jove que va morir a Can Misses

El jutge ha enviat a la presó de forma provisional al presumpte venedor de la droga que va consumir la jove que va morir a l’hospital Can Misses. Es tracta d’un italià de 30 anys que detingut per la Guàrdia Civil i que ara haurà d’esperar la celebració del judici.

La víctima també tenia 30 anys i nacionalitat sud-africana. El passat divendres va comprar amb un amic les entrades d’una discoteca i dues dosis de MDMA a la mateixa persona en el port d’Eivissa.

La jove va començar a sentir-se malament a la discoteca i la van traslladar a l’hospital Can Misses, on va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives.

Després de dos dies en coma, va morir. Els investigadors esperen els resultats de l’autòpsia per comprovar si havia pres alguna substància més o si patia algun problema de salut.

De moment, no creuen que la droga estigués adulterada, ja que el seu amic assegura que va prendre més quantitat i no li ha passat res. Una empresa d’emergències mèdiques d’Eivissa assegura que a les anàlisis dels darrers anys no han trobat drogues adulterades.

 

26/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris