X

Ciutadella estrena menjador escolar d’estiu i farà més net els col·legis

35 famílies, 22 d'elles sense prou recursos, es beneficien del servei de menjador, mentre que es destinen 100.000 euros anuals més a netejar les escoles

27/07/2017

Ciutadella estrena menjador escolar d’estiu i farà més net els col·legis

35 famílies es beneficien del servei de menjador escolar d’estiu a Ciutadella, després de l’exitosa experiència pilot duita a terme l’any passat a Maó. Així es dona resposta a la necessitat de moltes famílies que, en plena temporada, tenen dificultats per conciliar els horaris de feina dels pares amb l’atenció als seus fills.

També se’n beneficiaran 22 infants de les famílies amb situacions econòmiques vulnerables i que són usuàries dels Serveis Socials. I tot gràcies a l’ajut de 40.300 euros que es conveniarà amb el Consell de Menorca.

Una altra millora per les escoles de Ciutadella té a veure amb la neteja, fins fa uns dies en perill per la imminent finalització del contracte. L’Ajuntament ha arribat finalment a un acord amb l’empresa perquè segueixi oferint el servei durant tres mesos, fins octubre.

Llavors ja estarà vigent la nova adjudicació del servei que, precisament, dijous ha sortit a licitació pública. L’Ajuntament de Ciutadella destinarà 600.000 euros l’any, 100.000 més que fins ara, a fer net 36 dependències municipals.

El servei surt a concurs per un màxim de 4 anys i 2,2 milions d’euros. L’empresa que guanyi haurà de subrogar les 27 netejadores actualment en plantilla.

27/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris