X

El túnel de Sóller serà gratuït a partir de setembre

L'administració insular pagarà un total de 17,4 milions per aquesta infraestructura i el seu ús serà gratuït a partir de setembre

02/08/2017

El túnel de Sóller serà gratuït a partir de setembre

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dimecres el rescat del túnel de Sóller de manera definitiva amb 18 vots a favor de PSIB, MÉS, Podem i El Pi i un total de 10 vots en contra de PP i Cs. Així, l’administració insular pagarà un total de 17,4 milions d’euros per aquesta infraestructura i el seu ús serà gratuït a partir de setembre.

El Consell ha celebrat aquest plenari després que el Consell Consultiu informés la setmana passada de manera favorable sobre el rescat del túnel i permetés a la institució insular continuar amb aquest.

Entre els usuaris del túnel, el fet que sigui de franc és una bona notícia. Les opinions són diferents entre els sollerics, fins i tot entre els comerciants. Diuen que el poble presenta una manca d’infraestructures per suportar l’increment de visitants.

L’Ajuntament de Sóller cerca solars a dins i fora del poble per construir nous aparcaments. Vol construir-hi entre 150 i 200 noves places. La concessionària, per part seva, portarà el cas als tribunals i reclamen 30 milions d’euros.

02/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris