X

El president de l’Atlètic Peguera queda en llibertat amb mesures cautelars

La Guàrdia Civil investiga si hi ha més víctimes

07/08/2017

El president de l’Atlètic Peguera queda en llibertat amb mesures cautelars

En un furgó de la Guàrdia Civil arribava el president de l’Atlètic Peguera als jutjats de l’avinguda d’Alemanya. Ahir va ser detengut per tenir al seu poder un video de contingut sexual en què apareixia un menor. Avui ha declarat davant el jutge Manuel Penalva, que estava de guardia. Ha reconegut que va gravar l’adolescent però assegura que mai no el va tocar. A més, ha explicat al magistrat que no pretenia difondre el vídeo i que el va penjar per equivocació al seu perfil de whatsapp.

A mig matí, Leopoldo Martínez ha quedat en llibertat amb mesures cautelars. El jutge ha dictat una ordre d’allunyament que li prohibeix acostar-se a aquest menor. L’adolescent, per la seva banda, també hauria confirmat que l’investigat no li va realitzar tocaments.

De moment, la investigació continua oberta i la Guàrdia Civil tracta d’esbrinar si hi ha més víctimes. L’Ajuntament de Calvià ha emès un comunicat en el qual es mostra consternat per aquests fets i els condemna. També informa que està estudiant personar-se en la causa si es demostra que els fets investigats han tengut lloc a instal·lacions municipals.

07/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris