X

Els treballadors d’Eulen al Prat rebutgen la proposta de la Generalitat i mantenen la vaga

El govern central prendrà totes les mesures necessàries per garantir la seguretat i l'ordre públic a l'Aeroport de Barcelona

10/08/2017

Els treballadors d’Eulen al Prat rebutgen la proposta de la Generalitat i mantenen la vaga

Els treballadors d’Eulen a l’Aeroport de Barcelona han rebutjat la proposta d’augment salarial de la Generalitat i mantenen la convocatòria d’aturades parcials de divendres i diumenge, i la vaga indefinida a partir de dilluns que ve.

En l’assemblea celebrada aquest dijous, la majoria de vigilants ha optat per continuar negociant fins aconseguir un increment de sou de 250 euros mensuals, repartits en 15 pagues. Unes aspiracions que estan lluny de la proposta de la Generalitat, que va acceptar Eulen, i que suposava un augment de 200 euros mensuals en 12 pagues.

El ministre de Foment ha anunciat que el govern central prendrà totes les mesures necessàries per garantir la seguretat i l’ordre públic a l’Aeroport de Barcelona. Per això, divendres s’ha convocat el comitè de crisi urgent per analitzar les mesures a adoptar davant el nou escenari que es planteja, amb una vaga indefinida a partir de dilluns.

10/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris