X

Els 14 morts i els 130 ferits a Barcelona i Cambrils són de 34 nacionalitats diferents

Als hospitals romanen ingressats 61 ferits, 17 d'ells en estat crític i 28 en estat greu

18/08/2017

Els 14 morts i els 130 ferits a Barcelona i Cambrils són de 34 nacionalitats diferents

La majoria de les víctimes son turistes, de fins a 34 nacionalitats de tots els continents. Ja s’ha confirmat que entre els morts hi ha tres espanyols, tres alemanys, dos italians, un estatunidenc i una belga. També ha mort una dona portuguesa de 74 anys i està desapareguda la seva neta de 20 anys.

Un nin espanyol de 3 anys i el seu oncle, de 56, veïns de Rubí, són dos dels assassinats a la Rambla. La tercera víctima mortal espanyola és una dona de Saragossa d’uns 60 anys que va morir atropellada a Cambrils mentre estava de vacacions amb el seu home i la seva germana, que estan ferits.

Hi ha quatre australians ferits. I està desaparegut aquest nin, Julian Cadman, de tan sols 7 anys. En el moment de l’atemptat passejava per la Rambla amb la seva mare, que està ferida greu, però no se sap on és el nin. La seva fotografia ha fet la volta al món després que el seu avi l’ha penjat a Facebook.

França ha informat que hi ha almanco 26 francesos ferits, 11 d’ells en estat greu. Alemanya ha informat de 13 ciutadans ferits i hi ha un petit grup de britànics ferits

Als hospitals romanen ingressats 61 ferits, 17 d’ells en estat crític i 28 en estat greu. 65 persones han estat donades d’alta en les darreres hores.

18/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris