X

Juana Rivas és detinguda en espera de declarar davant el jutge

La mare vol demanar a la Justícia que deixi declarar al seu fill gran d'onze anys

22/08/2017

Juana Rivas és detinguda en espera de declarar davant el jutge

A les 11 hores d’aquest dimarts, Juana Rivas entrava amb el cotxe policial avui,  a la seu judicial de la Caleta de Granada. Des del 26 de juliol ella i els seus fills romanien en parador desconegut, després que Juana es negués a entregar els infants al seu pare, Francesco Arcuri, acusat de maltractament. Avui ha quedat detinguda i espera ara a declarar davant el jutjat de Guàrdia. Se l’acusa de retenció il·lícita i s’exposa a la possiblitat del seu ingrés a presó o a perdre la pàtria potestat del seus fills.

Un centenar de persones s’han concentrat per donar-li suport.

Francisca Granados, la seva assessora legal ha dit que la prioritat de Juana és protegir els infants  i que demanarà al jutge que deixi declarar al seu fill gran d’11 anys.

Els assessors i l’advocada de Rivas mantenen que des de l’inici del cas la mare ha estat víctima d’una sèrie d’errors judicials. Per exemple, que el juliol de 2013 va presentar una denúncia contra el pare però aquesta no va arribar als jutjats italians fins un any més tard, i que aquí a Espanya no s’ha tractat l’assumpte com un cas de violència de gènere, sinó de maltractament.

22/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris