X

Map i Malstrom, els plats forts de l’Eivissa Jazz Festival 2017

El festival, ja consolidat a l'illa, arriba a l'edició número 29

22/08/2017

Map i Malstrom, els plats forts de l’Eivissa Jazz Festival 2017

El Festival de Jazz d’Eivissa torna a celebrar-se un any més, un esdeveniment ja consolidat a l’illa que arriba a l’edició número 29. Enguany arriba ple de novetats, com ara una exposició de fotografies i la presentació d’un documental sobre el festival.

El festival començarà el 6 de setembre amb dos concerts gratuïts al carrer del Comte de Rosselló.

El dia 7 es trasllada al baluard de Santa Llúcia amb un dels plats forts d’enguany. Serà el trio MAP, un grup que es va formar l’any 2015, amb el menorquí Marco Mesquida com a pianista. El concert es podrà veure en directe a la web d’IB3. El mateix dia hi actuarà Ximo Tebar, un guitarrista valencià molt conegut a la història d’aquest festival.

El dia 8 tindrà lloc d’Eivissa Jazz Experience, un projecte que va començar en 2006 i que consisteix en sis músics de renom que s’uneixen per muntar un grup en una tarda i oferir un únic concert en aquest festival. Un projecte tan curiós que ha inspirat el fotògraf eivissenc Marco Torres a fer-ne un documental.

El darrer dia de música al Baluard serà el 9 de setembre amb dos grups d’àmbit europeu. Un d’ells serà Malstrom, guanyadors del Festival de jazz de Getxo d’enguany.

22/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris