X

Indignació entre els treballadors de George’s per la decisió de tancament

El comitè d'empresa s'ha reunit amb diferents advocats per saber com enfocar les negociacions

28/08/2017

Indignació entre els treballadors de George’s per la decisió de tancament

Aquest dilluns a la fàbrica de sabates George’s hem trobat un client, amb la bossa a la mà, que ha comprat possiblement un dels últims parells de sabates de la mítica fàbrica inquera. No ha estat l’únic. De fet, aquest dilluns la botiga era un goteig de gent interessada, i això que no hi ha preus de liquidació. La botiga estarà oberta fins principis del mes de setembre.

I és que aquest dilluns una desena de treballadors han continuat amb la seva feina després que divendres els anunciaren que tanquen definitivament. Ho fan sense obligació, per responsabilitat i per acabar les demandes pendents. Ho fan també, amb el dolor d’haver perdut la seva feina.

El comitè d’empresa s’ha reunit amb diferents advocats per saber com enfocar les negociacions. Per ara no saben res més per part de la direcció de l’empresa. Tampoc IB3, que ha intentat, sense sort, parlar amb els propietaris. Dimecres està prevista una reunió entre treballadors i empresa per començar aquesta negociació, que esperen que no s’allargui.


 Quin és el futur dels treballadors de George’s?

 

28/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris