X

Prorrogat un mes més el secret de sumari del cas Cursach

Un extreballador del Megapark confirma pagaments a policies locals

28/08/2017

Prorrogat un mes més el secret de sumari del cas Cursach

El Jutge Penalva prorroga un mes més el secret de les actuacions en el cas Cursach. Ho justifica en una interlocutòria de més de 80 pàgines. A l’escrit, fa referència a les amenaces constants que han rebut els testimonis durant la investigació.

La tasca de la justícia s’està endarrerint, explica el magistrat, perquè les contínues pressions i coaccions als testimonis els obliguen a obrir noves investigacions per esclarir-les, i això lleva recursos al procés. Mentrestant, als jutjats, continuen les declaracions dels testimonis protegits. Ratifiquen les seves declaracions davant el fiscal i els advocats d’alguns dels acusats en la causa.

Un extreballador de la discoteca Megapark, un dels temples de l’oci nocturn del Grup Cursach, ha confirmat que l’exgerent de la discoteca li va confessar que preparava sobres amb doblers per subornar un grup de policies locals. Ha explicat també que altres treballadors li han contat que la Policia Local feia els ulls grossos en matèria d’inspeccions i d’aforament. Tant, que fins i tot un dia el local hauria acollit 12.000 persones. Ha dit també que molts dels treballadors de Megapark tenen un contracte de 20 hores setmanals però que en fan més de 300 al mes.

28/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris