X

Un veí de Palma llega al Consell de Mallorca i a Pollença propietats per valor de 1.400.000€

La condició per acceptar l'herència es que s'ha de dedicar a serveis socials

30/08/2017

Un veí de Palma llega al Consell de Mallorca i a Pollença propietats per valor de 1.400.000€

Joan Zaforteza Serra de Gayeta va morir a Palma el 2015 sense hereus i va llegar a l’Ajuntament de Pollença i al Consell de Mallorca diverses propietats valorades en més de 1.400.000 euros. Ara, ambdues administracions han acceptat l’herència que hauran de destinar a serveis socials.

Dos pisos ubicats a l’avinguda Jaume III de Palma amb els seus trasters són part de l’herència. Aquests habitatges ubicats a una de les zones comercials més importants de Ciutat estan valorats segons l’estudi del Consell de Mallorca, a preu cadastral, en 710.215 euros, i són cedits en parts indivisibles al consistori de Pollença i a l’institució insular amb la condició de què s’han de vendre i que tot el que s’aconsegueixi s’ha d’invertit en la Llar dels Ancians de Palma i la residència de Sant Domingo a Pollença.

La família Zaforteza Serra de Gayeta és molt coneguda a Pollença. Malgrat tot, Joan vivia a Palma però estiuejava en uns apartaments del Port de Pollença que també ha deixat al consistori. Aquest habitatge s’ubica a la zona de Can Singala, al carrer Llorenç Riber tocant amb les dependències de l’Aeròdrom Militar. L’apartament de 135 metres quadrats, l’aparcament i el traster estan valorats en uns 700.000 segons, calcula l’Ajuntament de Pollença que és l’únic legatari. Els beneficiats d’aquesta venda serà la gent gran de la residència Sant Domingo.

30/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris