X

Maó instal·la obstacles a cinc punts del centre per evitar accidents durant les festes de Gràcia

No es podran dur pals selfi ni bòtils de vidre al jaleo, i s'haurà de mantenir lliure el Carrer de l'Església

06/09/2017

Maó instal·la obstacles a cinc punts del centre per evitar accidents durant les festes de Gràcia

L’Ajuntament de Maó activarà demà les noves mesures de seguretat de les festes de Gràcia. S’instal·laran obstacles a 5 punts de la ciutat, per evitar l’entrada de vehicles o, com va ocórrer l’any passat, la sortida de cavalls desbocats. El carrer de l’Església serà la via d’evacuació, i per tant s’haurà de deixar lliure, i hi haurà vigilància als accessos del jaleo, per evitar que els visitants hi entrin amb elements que es consideren perillosos en aquest context, com bòtils de vidre, cotxets d’infants o pals per fer  ‘selfies’.

Per garantir-ne l’evacuació, l’Ajuntament ha denegat la instal·lació de la barra externa a un bar, situat a un dels extrems de la Plaça de la Constitució, i n’ha modificat la ubicació d’altres sis. A més, la normativa municipal prohibeix els bars pròxims a la plaça posar música durant el jaleo. Però enguany, estaran connectats a un fil musical i s’hi podrà escoltar la música de la Banda Municipal des Migjorn Gran.

També han col·locat cartells amb consells a deu punts de la ciutat, i durant el jaleo s’emetran avisos per megafonia en diversos idiomes.

06/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris