X

IB3 emet el concert del trio MAP en directe per ‘streaming’

A les 21:30 podràs seguir el concert de l'Eivissa Jazz 2017

07/09/2017

IB3 emet el concert del trio MAP en directe per ‘streaming’

El trio MAP, format pel pianista menorquí Marco Mezquida i els músics Aurignac i Prats, actuarà avui  dia 7 de setembre a les 21,30 hores al baluard de Santa Llúcia. El concert es podrà seguir en directe per la web d’IB3.
 IB3 videos Enllaç per veure el concert en directe a partir de les 21.30 hores

A més, a partir de les 22,30 hores torna a Eivissa el guitarrista valencià Ximo Tébar  amb ‘Soleo Band. The New Son Mediterráneo’. Tébar  celebra enguany el 25 aniversari de  la seva carrera musical amb un nou disc, ‘Soleo’, on el protagonisme el té la fusió de jazz i flamenc amb aroma mediterrània. Tébar es consolida així com un del guitarristes més virtuosos de l’escena internacional.

Aquest és el recorregut artística dels integrants de MAP: Ramon Prats (bateria), Marco Mezquida (piano) i Ernesto Aurignac (saxo). A mitjans de l’any 2015, van donar forma a MAP, trio que en els seus dos anys d’història han recollit l’aplaudiment de crítica i públic.

El menorquí Marco Mezquida mescla la sensibilitat clàssica i la del segle XX,reunint uns recursos tècnics i expressius únics. Estudiant de piano a Maó dels 8 als 18 anys, es va llicenciar en piano jazz l’any 2009 a l’Esmuc. Ha estat premiat tres anys consecutius (2011, 2012 i 2013) com a Músic de l’Any per la Associació de Músics de Jazz i Moderna de Catalunya per la seva intensa i versàtil activitat concertística i creativa.

Procedent de Màlaga, Aurignac és un dels músics fonamentals de l’escena nacional, tant com a músic com a compositor i també com a educador. En l’actualitat està considerat com un dels saxofonistes i compositors més destacats del panorama jazzístic espanyol. Llicenciat en saxòfon clàssic a Màlaga, va traslladar-se a Barcelona per estudiar jazz, harmonia moderna i improvització de manera autodidacta. El 2014 va estrenar a Màlaga ‘UNO’, el seu projecte més ambiciós i que va convertir-se en el seu primer disc.

Nascut a Girona, Prats va estudiar flauta i solfeig al conservatori Isaac Albéniz d’aquesta ciutat, d’on va passar al Taller de Música de Banyoles de Barcelona per aprendre bateria, saxo i combo, arribant més tard al Taller de Músics de Barcelona i a l’Esmuc. L’any 2014 fou premiat com a músic de l’any, disc de l’any (‘Pandora’) i grup de l’any per l’Associació de Músics de Jazz i Moderna de Catalunya.

07/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris