X

A Sóller ja ha començat el curs escolar mentre que a Palma serà dimecres

L'Ajuntament de Palma ha fet obres a 18 centres educatius aquest estiu

12/09/2017

A Sóller ja ha començat el curs escolar mentre que a Palma serà dimecres

El curs escolar comença aquest dimecres dia 13 de setembre però a Sóller ha començat avui mateix. És un dia abans per mor del Firó, però el curs ha començat amb alguns problemes.

L’escola Ses Marjades, que fa setmanes que està apuntalada, no ha obert avui les portes. Després de l’informe municipal que en constatava les deficiències, la Conselleria d’Educació l’ha precintat i ha notificat als pares que hauran d’iniciar el curs a l’escola Son Puig. 30 alumnes, 2 mestres i un responsable docent ocuparan dues aules buides d’aquest altre centre educatiu del municipi. Pares i alumnes s’han concentrat davant l’escola en senyal de protesta perquè s’oposen al canvi d’ubicació.

Pel que fa a Palma, les classes començaran demà als centres educatius, tot i que les escoletes infantils iniciaren la seva activitat dilluns. El regidor d’Infrastructures de Palma, Rodrigo Romero, ha afirmat que per evitar embossos i que l’operació de la tornada a classe funcioni amb normalitat, totes les obres iniciades a Palma demà no començaran fins que passi l’hora punta.

L’estiu s’ha aprofitat per fer les obres de millora als centres educatius de Ciutat. Algunes, però, encara no hauran acabat. És el cas dels 140 alumnes de Santa Isabel, que hauran d’anar a classe a Son Quint. La tinent de batlia d’Educació de Palma, Susanna Moll, ha anunciat que l’autocar que durà els infants a l’escola de Son Quint tendrá plaça d’aparcament reservat a ambdues escoles per agilitzar el trasllat dels infants.

Aquest estiu, l’Ajuntament de Palma ha invertit un milió d’euros en la millora de 18 escoles.

12/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris