X

Pares i mares indignats a Marratxí en el primer dia d’escola

Els nins de tercer i quart de Primària de l'escola Ses Cases Noves hauran de fer classe durant el curs en uns barracons

13/09/2017

Pares i mares indignats a Marratxí en el primer dia d’escola

La imatge a Marratxí en el primer dia d’escola ha estat la dels pares duent-se els seus fills del centre perquè les seves aules encara no estan acabades. Els nins de tercer i quart de Primària de l’escola Ses Cases Noves hauran de fer classe durant el curs en uns barracons. L’empresa que s’encarrega de les obres no ha complert els terminis i avui encara hi fa feina.

Davant d’aquest imprevist, l’equip directiu va decidir dimarts enviar un comunicat als pares i mares. Els insta a dur els seus fills a escola però sense llibres, només amb la motxilla, un estoig, aigua i berenar.

Els pares han mostrat el seu malestar perquè les obres han començat aquest mes de setembre, i culpen la Conselleria d’Educació per no llogar els barracons abans i poder començar les feines amb anterioritat. Per això, s’han reunit aquest dimecres amb la directora del centre. En principi, hauria d’estar tot enllestit dijous perquè els alumnes puguin començar les classes. Això sí, sense pissarra, perquè les que hi ha no hi caben.

13/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris