X

Rajoy accepta obrir el diàleg per reformar la Constitució després de l’1-O

Catalunya centra la sessió de control al Congrés dels Diputats

13/09/2017

Rajoy accepta obrir el diàleg per reformar la Constitució després de l’1-O

Rufián ha mostrat des del seu escó una impressora per defensar el referèndum de l'1 d'Octubre.

Mariano Rajoy ha demanat defensar la Constitució davant el desafiament sobiranista, però accepta obrir el diàleg per reformar-la després de la consulta de l’1 d’octubre. Ho ha dit a la sessió de control al Congrés dels Diputats i en resposta a una pregunta de líder de Ciutadans, Albert Rivera, que ha tornat a fer una menció explícita a Formentera. Rivera suggereix reunir un grup de juristes perquè facin una proposta de reforma constitucional.

Durant la sessió de control, el portaveu adjunt d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Gabriel Rufián, ha mostrat des del seu escó una impressora per defensar el referèndum de l’1 d’Octubre. El diputat republicà ha ironitzat sobre els escorcolls policials a Catalunya per cercar material vinculat a la consulta sobiranista i ha demanat al govern espanyol que millor es dediqui a perseguir corruptes.

La vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, ha qualificat la intervenció de Rufián de “teatret” i li ha recordat que la democràcia espanyola és la que li permet parlar al Congrés i mostrar una impressora a la sessió de control.

 

La CUP acusa el govern espanyol d’impulsar mesures repressives i d’anar contra la llibertat d’expressió

13/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris