X

El PP condiciona el seu suport al batle del Migjorn: ni mentides, ni contractes a dit i que baixi impostos

Els populars garantirien l'aprovació dels pressupostos a canvi que es faci cas a les seves propostes

15/09/2017

El PP condiciona el seu suport al batle del Migjorn: ni mentides, ni contractes a dit i que baixi impostos

El Partit Popular condiciona el seu suport puntual al batle del Migjorn Gran, Pere Moll, a que posi fi a les mentides, baixi l’IBI i altres impostos i permeti que es fiscalitzi externament la seva gestió a l’ajuntament. Entre altres iniciatives, vol que hi hagi un membre del seu grup a totes les taules de contractació on s’adjudiqui un encàrrec superior als mil euros.
Són les propostes que el cap de l’oposició, Ramón Verdú, transmetrà al batle durant la reunió que tots dos mantindran aquest dilluns capvespre per tal d’assolir un acord que garanteixi la governabilitat del municipi. Així espera garantir que no es repeteixin actuacions com les que han duit als populars a denunciar aquest mandat a l’alcalde davant dels tribunals de justícia.

El batle, que només compta amb el suport d’un regidor de la llista del PSOE, necessita l’ajut dels populars, ja que aquest regidor resideix a Eivissa i ell ja duu 4 mesos gestionant tot sol el consistori.

El PP s’ha convertit en l’àrbitre i, una vegada descartada la seva entrada en el govern en coherència amb les causes judicials que té pendents amb el batle, negociarà el seu vot a l’aprovació dels pressupostos a canvi que es facin cas a les seves propostes.

 

Nova ronda de declaracions al jutjat de Ciutadella

Precisament, aquest divendres matí han declarat en el jutjat de Ciutadella alguns dels testimonis proposats pel batle Pere Moll en la causa per presumpta prevaricació que es segueix contra ell per haver anul·lat de forma irregular 19 multes de trànsit.

15/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris