X

The Itchy estrena el seu videoclip ‘eco’ enregistrat a Mallorca

La banda pretén conscienciar les noves generacions sobre la importància de no llençar plàstics a la mar

19/09/2017

The Itchy estrena el seu videoclip ‘eco’ enregistrat a Mallorca

La banda de rock alemanya The Itchy ja ha llançat el videoclip que va enregistrar a Mallorca aquest estiu i que té un missatge molt important per als seus seguidors. Pretén conscienciar les noves generacions sobre la importància de no llençar plàstics a la mar i ho fa d’una manera molt original.

Els vàrem veure el mes d’agost a Mallorca, on per cert varen ajudar l’ONG Ocean Care a recollir plàstics de la mar a Cala Figuera. I ens contaven la importància de contribuir a un canvi de mentalitat en les noves generacions. Que a les platges de tot el món s’erradiqui una imatge que cada vegada és més habitual. Ens recorden que cada any arriben nou tones de plàstics a les platges i que moltes de les espècies marines les ingereixen per error.

El seu públic ja està acostumat a videoclips que toquen consciències i aquesta vegada no podia ser d’altra manera. “The sea” comença amb una imatge bucòlica de Mallorca i un grup d’amics passant-ho d’allò més bé. Però el que sembla una platja paradisíaca resulta no ser-ho tant. Una imatge que un dia podria fer-se realitat si no ho aturam a temps.

19/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris