X

Eivissa suma dues llanxes noves per vigilar les zones protegides

Una de les embarcacions estarà atracada al Port de Sant Antoni i l'altra a Vila

20/09/2017

Eivissa suma dues llanxes noves per vigilar les zones protegides

Les noves llanxes pneumàtiques han costat 75.000 euros. Es tracta de dos noves eines, amb base a Eivissa,  per vigilar el parc de Ses Salines i altres zones protegides. Una d’aquestes estarà atracada port de Sant Antoni i s’encarregarà de la vigilància de la reserva des Vedrà i els Illots de Ponent, i l’altra al Port d’Eivissa.

La conselleria de Medi Ambient ha explicat que l’any que ve hi haurà tres embarcacions i quatre patrons contractats, per a les dues llanxes i dos patrons que hi havia fins ara. També destaquen la feina feta pel dispositiu de vigilància dels fondejos damunt posidònia.

La presentació de les noves embarcacions ha anat a càrrec del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, que ha presentat les noves adquisicions juntament amb el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Miquel Mir, a més del gerent de l’Ibanat, Joan Ramon. A més de reforç en material, ho haurà en personal. S’afegiran per a les zones protegides dos informadors durant sis mesos a l’any. Fins ara només hi havia una persona.

 

20/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris