X

Els hotelers no creuen que una manifestació sigui el marc per parlar d’un nou model turístic

Afegeixen que la sensació de massificació és conseqüència de les estades en allotjaments alegals

22/09/2017

Els hotelers no creuen que una manifestació sigui el marc per parlar d’un nou model turístic

Amb el lema ‘Fins aquí hem arribat’ sortiran als carrers de Palma dissabte fins a 51 entitats ecologistes i moviments socials demanant un canvi en el model turístic i econòmic de les Illes. Una manifestació que sortirà de la plaça d’Espanya a les 18.00 hores i que els col·lectius organitzadors volen que sigui multitudinària.

Els hotelers de Mallorca no creuen que la manifestació sigui el marc adequat per parlar d’un nou model que, diuen, s’ha de construir de manera col·lectiva. I afegeixen que la sensació de massificació és conseqüència de les estades en allotjaments alegals. Una sensació que, en els darrers temps, hem vist reflectida en actes contra el turisme.

No se sap encara si els ous llençats contra un autobús de transport discrecional de Mallorca n’és el cas. Però fins a 6 busos de tres empreses han estat objectiu dels ous a la zona del llevant de Mallorca. Els fets ja estan denunciats a la Guàrdia Civil.

Tot i el debat que hi ha entorn al turisme, les pernoctacions hoteleres s’han mantengut d’un any a l’altre durant el mes d’agost: s’han fregat els 11 milions, i les Illes han estat la principal destinació per als viatgers no residents, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística.

22/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris